Sunday, 3 July 2011

I NEED MY OWN SPACE ,PLEASE ?

jgn la kong2 sangat , takkan kat dalam fb pon nak gadoh , the reason why ?
sbb tak boleh friend ngn certain2 laki
fb :nama pon social web , takkan nak tak friend ngn org kot , faham laaa. nnt delete apa org kata plak .
hmm, masalahnya , kalau nak suroh aku delete org2 yg pernah aku buat dea jeles takpa , nie yg tak dak apa2 dan mmg sah2 KAWAN jea pon nak suroh delete . aku setia la , tolong jgn kong2 sgt .
ilysm and i need you to understand how i feel .
i need freedom in my social network.. bkn freedom sgt pon , kami mmg kawan ja , aku mcm nak nangeh ,pasal nie pon nak tuduh2 .nak cari gadoh jaaa.
mmg ka kita nie couple untok gadoh ?
kalau nak clash sgt buat cara elok2 , jgn tuduh2 dan babitkan org lain , im so sad .

No comments:

Post a Comment