Saturday, 13 August 2011

kerja kusus akaun .TAK TAU NAK SIAP BILA :'(

yeayy , tension dok mai dah . keja kusus akaun cikgu baru bg selasa, bg taklimat semalam dan nak siapkan september , boleh ka ?.. dah la cikgu terrrrrrrrrrr bg lambat ( ter) lah kot . pastu byk gila nak buat :'(
aku dah la exam next week . tak study lagi . [astu dok sebok nak siapkan keja kusus nie , cikgu nak soh hantaq isnin dgn kamis next week sbb dah start lambat dah keja nie. so kena la pulun buat , pengenalan perniagaan,25  urusniaga, profil perniagaan . erghhhhhhhh . dah la urusniaga tu kena mention , kena lukis plak segala resit , memo lah invois semua.
and paling terok kena buat guna komputer , tapi cikgu soh buat tulis ngn tgn dulu semua , dah okay cikgu check baru boleh start ngn komputer . dah la susah :'(
nak copy kat internet pon takot kantoi , cikgu dah pesan jgn copy .
kalau dapat taw nanti susah ..
dah la posa , nanti raya plak . kena buat laaaaa jugak mcmana pon


skrg 6.32 pm , dan lambat nak bukak posa lg . tekak dahagakan coolblog , chocolate laaa semesti nya 






 nampak sedap tak ,?
dgn bubble2 nya . hee :)
so kat sini lah aku selalu beli .
hehe

1 comment:

  1. weii .. aku tgk pown bleh terliuq niee .. hg mmg kjam la weyyy ... :)

    ReplyDelete